هم عطر و هم رنگ حواس و احساسات ما را تحت تاثیر خود قرار میدهند گویی عطر و رنگ ها ذاتاً با هم همبستگی دارند به نوعی که گویی یکی دیگری را به خوبی توصیف میکند.
برای هزاران سال، رنگ ها به دلیل دشواری تولید و نحوه به دست آوردن آنها ؛ گران و کمیاب بودند. برای مثال آبی، قرمز و بنفش، گرانترین رنگهای زمان خود بودند به طوری که کسی که لباسی با این رنگها بر تن داشت ؛ فردی ثروتمند در نظر گرفته میشد.
امروز در هایپرعطر قصد داریم کمی بیشتر در مورد رنگ مشکی و تعامل آن با عطرسازی آشنا شویم و بفهمیم چرا برخی از عطر و ادکلن ها نه تنها در بسته بندی خود مشکی هستند ، بلکه در نام آن ها هم رنگ مشکی وجود دارد.
عطر مشکی غمگین یا رازآلود و مجلل
سیاه به خودی خود رنگی اسرارآمیز و پر از نماد و رمز و راز است که نشانهای از تنهایی ، مرگ و حتی سوگواری در بسیاری از فرهنگ ها میباشد. اما رنگ مشکی جنبه دیگری نیز دارد که نشان دهنده قدرت ، تجمل و پیچیدگی است. مشکی ، برای بسیاری، نمایانگر نبود نور و حتی نبود رنگ یا نبود زندگی است. از سوی دیگر، این رنگ یکی از جالبترین رنگهای عجیب و غریب میباشد که نماینده ظرافت و پیچیدگی است.
ترکیب رنگ مشکی با رنگهای روشن یا سایههای طلایی و نقرهای ، ظرافت و تجمل رازآلود را نشان میدهد، بنابراین مشکی یکی از رنگهایی است که خانههای عطرسازی و برند ها میخواهند با این رنگ ؛ این پیام را منتقل کنند که عطر و ادکلن تولیدیشان نشان دهنده تجمل و قدرت است.
عطر و ادکلن مشکی و قرارهای عاشقانه عصرگاهی
انتخاب رنگ مشکی برای یک بطری و شیشه عطر و ادکلن یا حتی برای یک کمپین تبلیغاتی ؛ نماد طیف گسترده ای از مفاهیم است که با ترکیب هماهنگ خود مایع عطر با شیشه آن میتواند تمایل و اشتیاق ما را برای داشتن یک عطر خاص ؛ بدون توجه به ارزش ذاتی آن جلب کند.
بنابراین، میتوان گفت که ما معمولا زمانی عطر های مشکی را انتخاب میکنیم که چیزی متمایز ، تند ، پیچیده ، ظریف ، مجلل و مرموز می خواهیم. به طوری که اکثر عطر و ادکلن هایی که در بطری های مشکی عرضه و تولید میشوند رایحه های چوبی ، عنبر ، تند یا خوراکی دارند که این عطرها را برای ملاقات های عصرگاهی و قرارهای عاشقانه حتی در روزهای سردتر سال ؛ ایده آل میکند.
فکر کردن به دنیای عطر و ادکلن تنها از طریق نگاه کردن به هرم بویایی عطر ها و شیشه های معمولی یا شگفت انگیز آنها میسر نیست. بلکه باید رنگ عطر و ادکلن ، چگونگی نمایش آن در جعبه و حتی نام گذاری آن را نیز تجزیه و تحلیل کنیم، در واقع باید درک کنیم چقدر از ترکیب حس های مختلف با هم (سینستزیا – حس آمیزی) برای برانگیختن علاقه ما به عطر و ادکلن های خاص به کار گرفته میشود.